Elige los tags que mejor te definan:

Article

Reptes i oportunitats del sector de les telecomunicacions davant la COVID-19

Per Nae — 16 d'abril de 2020

El sector no és únicament partícip dels reptes socials i econòmics, sinó que es postula com un actor clau

La crisi que ha generat la COVID-19 està posant a prova els mecanismes que cohesionen la societat i els engranatges de l’economia global.

Ens enfrontem a importants desafiaments que faran que ens qüestionem molts elements de l’anterior statu quo. També ens plantegem accelerar alguns processos de transformació incipients que ciutadans i empreses plantegen ara com més necessaris i urgents.

Cap sector escapa a aquestes reflexions i a l’impuls de superar la crisi per preparar-se millor per a la següent, avançant cap a un món més segur i esperançador.

El sector de les telecomunicacions no és únicament partícip dels reptes socials i econòmics, sinó que es presenta com un actor clau.

En aquest white paper realitzem una primera anàlisi de com aquesta crisi influeix sobre la indústria de les telecomunicacions i quins són els reptes i les oportunitats que es plantegen per a les empreses d’aquest sector, així com les principals línies d’acció que a Nae identifiquem a curt i mitjà termini.

Per a accedir al document emplena els següents camps i t’enviarem un enllaç per a descàrrega al teu correu electrònic.

*camps obligatoris


 


Nae utilitzarà la informació que ens facilites en aquest formulari per a contactar amb tu i per a enviar-te nous continguts i informació relacionada amb els nostres serveis. Si us plau, fes-nos saber tots els mitjans pels quals t’agradaria saber de nosaltres:

Pots canviar d’opinió en qualsevol moment fent clic a l’enllaç que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebis de la nostra part, o posant-te en contacte amb nosaltres a l’email info@nae.es. Tractarem la teva informació d’acord a la legislació vigent. Aquí pots obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat. Fent clic a continuació, acceptes que puguem processar la teva informació d’acord a aquests termes.

Utilitzem MailChimp com la nostra plataforma de comercialització. Fent clic a continuació per a subscriure’t, acceptes que la teva informació es transfereixi a MailChimp per al seu processament. Coneix més sobre les pràctiques de privacitat de MailChimp aquí.

Serveis relacionats
TechnologyNetwork
Jordi Meya
Jordi Meya

Líder de la Unitat de Negoci Technology

Contactar
Suscríbete a "Atrévete"

"Atrévete" es la newsletter mensual para conocer las tendencias y actualidad del sector de las telecomunicaciones.