Nae patrocina la 15ª Festibity, en el 40è aniversari de la Facultat d’Informàtica de Barcelona #TalentTIC

La festa de les TIC a Catalunya, organitzada per la FIB, està dedicada al talent

Estan les nostres facultats preparades per oferir els professionals que demanda el sector? Tenen clares les empreses i institucions quines seran les seves necessitats en un futur pròxim? Sabem com motivar i atreure talent?

Aquestes són algunes de les qüestions que es plantejaran a la pròxima edició de la Festibity, dedicada a la captació i retenció de talent al sector de les TIC.

Organitzada per la Facultat d’Informàtica de Barcelona, i coincidint amb el seu 40è aniversari, la Festibity reunirà més de 500 experts del món de les TIC per debatre sobre com atreure talent i preparar als futurs professionals.

L’esdeveniment se celebrarà el pròxim 11 de maig a la Cúpula de Les Arenes i comptarà amb la ponència de l’economista Xavier Sala Martín.

Més informació i inscripcions a la web de Festibity.  

Saber-ne més:

Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i la seva eficiència operativa. Amb seus a Barcelona, Madrid, Bogotà i Ciutat de Mèxic, l'equip de Nae està format per més de 200 professionals.