Elige los tags que mejor te definan:

Article

Oportunitats per a ‘deals’ en el sector de les telecomunicacions davant la COVID-19 ​

Per Isabel Ballesteros — 21 de desembre de 2020

El nou escenari augmenta la urgència en la transformació de les operacions i de la relació amb els clients, tant particulars com empreses

En temps de COVID-19, alguns ‘deals’ en el mercat de les telecomunicacions s’han deixat de costat o retardat, mentre que uns altres continuen endavant, independentment del nou escenari. Com a espectadors privilegiats de la indústria de les telecomunicacions, a Nae creiem que moltes empreses de telecomunicacions emergiran més fortes de la crisi i s’obriran noves oportunitats de negoci, al mateix temps que es produiran algunes transformacions de negoci radicals que el mercat està demanant.

En aquest informe oferim una anàlisi del nou escenari i les principals oportunitats.

Per a accedir al document emplena els següents camps i t’enviarem un enllaç per a descàrrega al teu correu electrònic.

*camps obligatoris


 


Nae utilitzarà la informació que ens facilites en aquest formulari per a contactar amb tu i per a enviar-te nous continguts i informació relacionada amb els nostres serveis. Si us plau, fes-nos saber tots els mitjans pels quals t’agradaria saber de nosaltres:

Pots canviar d’opinió en qualsevol moment fent clic a l’enllaç que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebis de la nostra part, o posant-te en contacte amb nosaltres a l’email info@nae.es. Tractarem la teva informació d’acord a la legislació vigent. Aquí pots obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat. Fent clic a continuació, acceptes que puguem processar la teva informació d’acord a aquests termes.

Utilitzem MailChimp com la nostra plataforma de comercialització. Fent clic a continuació per a subscriure’t, acceptes que la teva informació es transfereixi a MailChimp per al seu processament. Coneix més sobre les pràctiques de privacitat de MailChimp aquí.

Serveis relacionats
Deals
Isabel Ballesteros
Isabel Ballesteros

Líder de la Unitat de Negoci Deals

Contactar
Suscríbete a "Atrévete"

"Atrévete" es la newsletter mensual para conocer las tendencias y actualidad del sector de las telecomunicaciones.