Elige los tags que mejor te definan:

Article

El pla de transformació, primer pas per a una operativa excel·lent

Per Nae — 28 de juliol de 2020

Les empreses han de transformar la seva operació per fer-la més eficient, reduint despeses i aconseguint clients més satisfets

Les empreses s’enfronten a un repte, cada vegada més gran, en intentar fer més eficient la seva operació. Ens trobem amb processos cada vegada més complexos, degut a les múltiples variacions i excepcions per les quals passen durant l’execució i a l’enorme conjunt d’eines i sistemes implicats.

Aquest escenari obliga les companyies a preparar un pla perfectament estructurat per abordar la transformació, ja siguin grans organitzacions o pimes.

En aquest informe oferim una visió global sobre la definició i posada en marxa d’un pla de transformació de l’operació d’una companyia, i posem de manifest l’especial rellevància de realitzar una primera fase de descobriment d’oportunitats.

Per accedir al document, emplena els següents camps i t’enviarem un enllaç de descàrrega al teu correu electrònic.

*camps obligatoris


Nae utilitzarà la informació que ens facilitis en aquest formulari per contactar amb tu i enviar-te nous continguts i informació relacionada amb els nostres serveis. Si us plau, fes-nos saber per quins mitjans t’agradaria que et contactem:

Pots canviar d’opinió en qualsevol moment fent clic a l’enllaç que trobaràs a peu de pàgina de qualsevol dels nostres correus electrònics, o contactant amb nosaltres a l’email info@nae.es. Tractarem la teva informació d’acord amb la legislació vigent. Pots obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat. En fer clic a continuació, acceptes que tractem la teva informació d’acord amb aquests termes.

Utilizem MailChimp com a plataforma de comercialització. En fer clic per subscriure’t, acceptes que la teva informació sigui transferida a MailChimp per al seu processament. Pots consultar les pràctiques de privacitat de MailChimp aquí.

Rosa Megía
Rosa Megía

Líder de la Unitat de Negoci Operations

Contactar
Suscríbete a "Atrévete"

"Atrévete" es la newsletter mensual para conocer las tendencias y actualidad del sector de las telecomunicaciones.