II Sports Technology Symposium: present i futur de la digitalització a l’esport #FCBSportsTech

L’impacte de la tecnologia i les oportunitats de la digitalització en una jornada organitzada per ESADE Alumni i el F.C. Barcelona

Els passats 10 i 11 de novembre es va celebrar la segona edició de l’esdeveniment, consolidat com a punt de trobada per analitzar l’impacte de la tecnologia en el món de l’esport. Les activitats es van dividir en dues parts. la primera centrada en la tecnologia aplicada a la pràctica esportiva, com per exemple, els sistemes de seguiment de rendiment. La segona va tractar les tres branques principals per entendre el present i el futur del negoci de l’esport: Big DataSmart Stadiums i Mobile First.

La jornada va comptar amb ponents dels principals equips i lligues de futbol europees, la NBA, el Comitè Olímpic dels Estats Units, i empreses i organitzacions com Facebook i la Universitat de Crowell.

Cristóbal Escoda, soci-director de Nae va moderar la sessió Smart stadiums, en la que van participar representants de l’Ajax, Arsenal, Texas A&M University i la Super Bowl.

L’organització ha compartit un vídeo de clausura de les jornades, que s’ha convertit en una referència del sector.

 

Saber-ne més:

Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i la seva eficiència operativa. Amb seus a Barcelona, Madrid, Bogotà i Ciutat de Mèxic, l'equip de Nae està format per més de 200 professionals.